Odabirom Cisco Umbrella rješenja, osigurat ćete fleksibilnu cloud sigurnost bez obzira gdje se nalazili i na koji god način se spajali na internet.Brze poslovne prilagodbe u ovim izazovnim danima donijele su veću primjenu rada od kuće tj. home officea, a time je i održavanje sigurnosti rada postalo izazovnije. U skladu sa aktuelnim događanjima širom svijeta, iz kompanije Cisco dolaze odlične novosti za sve kompanije, fizičke osobe koje rade od kuće, studente, školarce i sve one koji znaju koliko je važna cyber sigurnost. Od sada možete iskoristite besplatnu probnu licencu na Cisco Umbrellu koja će vam omogućiti siguran i efikasan rad od kuće.

Broj cyber napada iz dana u dan sve je veći, a posebno je aktuelan u periodu kad je više korisnika online i kada je veći broj izmjena datoteka, slanja poruka, mailova, bankovnih transakcija, kupovine putem interneta i slično. Niko nije imun na cyber napade i cyber kriminalce koji su postali sve inteligentniji i podmukliji u postizanju svojih ciljeva. Cisco Umbrella vodeće je inteligentno sigurnosno rješenje koje će vam omogućiti bezbrižno korištenje internetske infrastrukture tako da će blokirati nepoželjne destinacije prije same uspostave online veze. Bez obzira na vrstu spajanja na internet, Cisco Umbrella kombinuje više sigurnosnih funkcija putem clouda te pomaže pružanjem odgovarajućeg nivoa sigurnosti gdje god se vi nalazili. Upravo je Cisco Umbrella idealan internet gateway koji osigurava prvu liniju odbrane od cyber napada, a sada je dostupniji nego ikada prije.  S više od 20.000 korisnika, organizacija i kompanija koje rastu iz dana u dan, ovo Ciscovo rješenje omogućit će vam brzo, sigurno i pouzdano internet iskustvo.

Odabirom Cisco Umbrella rješenja osigurat ćete fleksibilnu cloud sigurnost bez obzira gdje se nalazili i na koji god način se spajali na internet. Kombinovanjem sigurnosnih funkcija dobijate jedinstveno rješenje koje će vam omogućiti proširenu zaštitu uređaja, korisnika i samih lokacija. Umbrella je najlakši, najpovoljniji i najefikasniji način da zaštitite sebe i svoje zaposlenike iz minute u minutu kako biste pospješili svoje poslovanje.

Sigurno umrežite sebe, svoje kolege i cijeli tim, a dopustite Cisco Umbrelli da obavi svoj posao u vašoj cyber sigurnosnoj zaštiti. Već danas preuzmite svoju besplatnu probnu licencu i zaustavite prijetnje vašem poslovanju.

Za više informacija kliknite na Cisco Umbrella.

 

Više info na: info@kodeks.ba