Kako Kodeks olakšava rad kompanija?Integracija, optimizacija, IT podrška, konsalting... koliko puta ste čuli neke od ovih izraza, smrknuli lice i počeli dugotrajnu i iscrpljujuću potragu za idealnom kombinacijom koja će poboljšati vaše poslovanje. Digitalna transformacija u bilo kojem segmentu poslovanja zahtijeva iskusne stručnjake, a put do njih je jednostavan - samo ukucate www.kodeks.ba.

Kodeks Sarajevo je kompanija koja će brzo i efikasno odgovoriti na vaše potrebe i posavjetovati vas i onda kada niste u potpunosti sigurni šta su optimalna rješenja za vaš biznis. Upravo na principima brzog i kvalitetnog odziva i sa istom posvećenošću u radu sa velikim kompanijama kao i sa srednjim i manjim preduzećima izgradili smo svoj imidž.

Danas Kodeks okuplja tim visokospecijalizovanih IT stručnjaka sa priznatim certifikatima i dugogodišnjim iskustvom te nudi cjelovita ICT rješenja i metodologije koja dugoročno zadovoljavaju poslovne potrebe svih klijenata. To znači da, rješavajući vaše probleme i kreirajući projekte za vaše potrebe, istovremeno pratimo aktuelne tehnologije i ne nudimo instant rješenja, već ona koja će vam dugoročno biti od koristi.

ICT (informacijska i komunikacijska tehnologija) rješenja podrazumijevaju korištenje različitih hardverskih i softverskih resursa kako biste brzo i jednostavno poboljšali svoje poslovanje. Tako skraćujete vrijeme rada na unaprijed zadanim zadacima koji su neophodni, ali često i prilično nekreativni, te otvarate više prilika za eksperimentisanje i traženje boljih rješenja za veći uspjeh kolektiva, za koje često nema dovoljno vremena.

Naše usluge podrazumijevaju:

- Integracije - sveobuhvatna rješenja za potrebe klijenata koja se sastoje od čitavog niza aktivnosti

- SLA (Service Level Agreement) - maksimalna garancija kvalitetno provedenih usluga i podrške

- Konsalting - naši savjetnici vam pomažu da skenirate prvobitno stanje i izrađuju specifikacije po vašoj mjeri

- UKU - uređaj kao usluga - pomaže organizacijama da ublaže ove troškove uzimajući tipični hardverski uređaj

- Digital Signage - dinamična forma komunikacije zahvaljujući novim softverskim rješenjima koji se primjenjuju na različitim vizuelim uređajima

- Servis - osigurano održavanje, popravak i adaptacija hardvera.

Ustupite li održavanje računarske infrastrukture specijalizovanoj kompaniji smanjit ćete troškove poslovanja, imat ćete više vremena za obavljanje svakodnevnih poslovnih poduhvata jer se nećete zamarati ovim dijelom posla, a taj potez će vam donijeti i manji broj neočekivanih incidenata jer se računarska infrastruktura preventivno održava. Sve to rezultuje uštedom i vremena i novca, a uvijek dostupan tim IT stručnjaka idealna je opcija za otklanjanje svakog problema, posebno kada su ti ljudi već detaljno upoznati sa vašom računarskom infrastrukturom i poslovnim potrebama. Dakle, čak i ako niste sigurni odakle krenuti, javite nam se jer su naših 30 godina iskustva najbolja preporuka.